Abakus är en prisbelönt byrå inom CRM/relationsmarknadsföring. Vi söker nu en kreativ copy som kan skriva för olika typer av uppdragsgivare och kanaler. Jobben består i allt från att ta fram övergripande koncept och idéer till att genomföra intervjuer och förädla innehållet till artiklar i kundtidningar.

Det här är du:

Du gillar det föränderliga byråjobbet med många olika kunder och uppdrag och blir inte stressad av att jobba mot satta deadlines. Du gillar att arbeta i team, men kan också producera texter självständigt. Du har förmågan att anpassa ditt skrivande efter olika branscher och företag. Du gillar att presentera upplägg för kunder och dessutom behärskar du svenska och engelska mycket väl.

Du har en dokumenterad utbildning som copywriter eller liknande, samt minst 2 års arbetslivserfarenhet inom området.

Du är positiv, möjlighetsorienterad och har förmåga att ta tag i och genomföra dina uppgifter på ett noggrant och effektivt sätt. En god lagspelare helt enkelt.
Som person är du professionell, initiativrik och van att driva projekt framåt. Du ska kunna planera din tid och hantera prioriteringar.

Det här är vi:

Abakus är en så väl internationellt som nationellt prisbelönt byrå med kunder som t ex Telia, Försvarsmakten, If Skadeförsäkringar och Hjärnfonden. Vi är idag ca 8-12 anställda och frilansare som strävar efter att leverera framgångsrik och effektiv kommunikation till våra uppdragsgivare. Vi är en av Sveriges främsta byråer inom CRM och har höga framtidsambitioner. Vårt kontor ligger i fina lokaler på Gamla Brogatan centralt i Stockholm.

Välkommen med din ansökan till…

Camilla Sjögren
Byråchef
073-268 62 62
camilla.sjogren@abakus.se

Sharing is caring: